Medewerkers gehuldigd


Medewerkers gehuldigd door Bakker Hilvers.

 

Bakkerij Hilvers zet Siza-bakkers ‘Van eigen deeg’ in het zonnetje

 

In de bakkerij ‘Van eigen deeg’ aan de Broerenstraat te Arnhem werken Siza-bakkers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ‘Van eigen deeg’ krijgen ze erkenning voor hun inspanningen, worden ze gezien en kunnen ze groeien naar een échte baan.

 

Bakkers Mitchel en Mart

Bakkers Mitchel en Mart

 
Wilma Hilvers van bakker Hilvers: ‘In bakkerij ‘Van eigen deeg’ is het belangrijkste doel dat de kwaliteiten van onze medewerkers zichtbaar worden en dat zij hun dromen kunnen realiseren. We hebben enorm veel waardering voor de knappe inspanningen die onze medewerkers binnen de muren van ‘Van eigen deeg’ elke dag weer leveren’.

 
 
 
 

Mergpijpjes van Mitchel en Mart

 

Dat de medewerkers van ‘Van eigen deeg’ ‘lekker anders’ zijn bleek onlangs toen bakkers Mitchel en Mart een wel heel bijzonder product uit de oven wisten te halen. Al jarenlang proberen de bakkers van Hilvers namelijk het historische recept van ‘De Mergpijpjes van Opa Hilvers’ te evenaren. Het bakken van het recept, dat ergens in de afgelopen decennia is zoekgeraakt, was een grote wens van de familie Hilvers. Na herhaaldelijk proefbakken is het Mitchel en Mart gelukt om het mergpijpje net zo lekker te bakken als opa Hilvers het vroeger deed.

 

In de prijzen

 

Om de bakkers en medewerkers van ‘Van eigen deeg’ nog eens extra te bedanken voor dit mooie resultaat heeft Hilvers het besluit genomen om het team te belonen. Op vrijdag 8 juli jongstleden namen Mitchel en Mart namens het hele team een trofee in ontvangst en kregen alle medewerkers een medaille voor hun bijzondere inspanningen. ‘De prestatie die men heeft geleverd is écht bijzonder en op deze manier willen we nog extra bijdragen aan het gevoel van erkenning en zelfontplooiing. De medewerkers waren enorm blij verrast met deze aanmoedigingsprijs en genoten zichtbaar met volle teugen’, aldus Wilma Hilvers.

 

Medaille

 

Siza

 

Siza helpt mensen met een beperking of chronische ziekte het leven te leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte. Bij Siza denken cliënten en medewerkers in mogelijkheden, wat erg goed aansluit bij de visie van bakker Hilvers. Met ‘Van eigen deeg’ wil een bijdrage leveren aan de zelfontplooiing van een doelgroep die om wat voor reden dan ook een afstand heeft tot de arbeidsmarkt.

 

bron: Bakkerswereld