Winkel ‘Van eigen deeg’


 Nieuwsberichten

 

logo VED origineelBakkerij Van eigen deeg is met Bakker Hilvers een nauwe samenwerking aangegaan. Onder de naam ‘Van eigen deeg’ is een winkel onder het motto ‘lekker anders’ geopend aan de Broerenstraat 23 in Arnhem.

 

 

Bakker Hilvers zet medewerkers ‘Van eigen deeg’ in het zonnetje

 

Op vrijdag 8 juli jongstleden namen Mitchel en Mart namens het hele team een trofee in ontvangst en kregen alle medewerkers een medaille voor hun bijzondere inspanningen. ‘De prestatie die men heeft geleverd is écht bijzonder en op deze manier willen we nog extra bijdragen aan het gevoel van erkenning en zelfontplooiing.

 

Lees hier wat de medaille te maken heeft met de mergpijpjes van Mitchel en Mart.

 

 

Samenwerking ‘Van eigen deeg’

 

De samenwerking brengt Bakkerij van Eigen Deeg meer kennis van het ambacht en Bakker Hilvers de mogelijkheid nog meer van zijn sociale karakter te laten zien. Met onze gezamenlijke bakkerij in hartje binnenstad komen heel veel dromen uit. Onze mensen kunnen straks letterlijk zichtbaar voor iedereen, maar toch ook nog een beetje beschermd aan het werk in een écht bedrijf.

 

Lees meer over de achtergronden van deze mooie samenwerking en de opening van de winkel door burgermeester Kaiser van Arnhem.